Steun

Sponsors

Wenst u een concert of de werking van het Philharmonisch Koor te steunen? Dan kan u steeds contact met ons opnemen. We bespreken graag samen met u een sponsorpakket op maat.

In ruil voor uw financiële steun geven wij uw bedrijfslogo een prominente plaats op onze concertaffiches, in de programmaboekjes, en op onze website. U bereikt hiermee een publiek van cultuurliefhebbers met oog en oor voor kwaliteit uit de brede regio rond Antwerpen. Ook adverteren in het programmaboekje behoort tot de mogelijkheden, net zoals een VIP-arrangement voor u en uw genodigden tijdens een van onze concerten.

Ereleden

Ook als particulier kunt u het koor een duwtje in de rug geven door middel van een erelidmaatschap. In ruil voor uw steun wordt uw naam, indien gewenst, vermeld in onze programmaboekjes. Voor meer informatie kunt u ons contacteren.

Partners

Volgende personen en organisaties leveren een belangrijke bijdrage aan de werking en de activiteiten van het Philharmonisch Koor van Antwerpen.

  • Zaal Bergheem
    Het Philharmonisch Koor repeteert wekelijks in zaal Bergheem in de Lodewijk De Koninckstraat te Berchem.
  • Nicole De Paepe
    Nicole is de vaste pianiste van het koor, ze zorgt voor de begeleiding tijdens de repetities, en werkt regelmatig mee aan de concerten.
  • Koor&Stem
    De vereniging voor vocale muziek in Vlaanderen zorgt voor een belangrijke ondersteuning in de administratieve en artistieke aspecten van de koorwerking.